luni, 1 februarie 2016

BUDINCA DE DOVLECEI

(Croaziera PL,Consolidare,Stabilizare)
Cine spune ca nu putem manca bine daca suntem la dieta?
Ingrediente simple si ieftine 
INGREDIENTE:
1 dovlecel mare
250 g branza de vaci slaba (0%)
3 oua(2+1)
2 linguri iaurt degresat
sare/piper/nucsoara/turmeric

MOD DE PREPARARE:
Dovlecelul bine spalat se taie felii subtiri cu tot cu coaja
Se amesteca branza cu doua oua batute bine si mararul tocat
Se condimenteaza dupa gust cu sare,turmeric,nucsoara,piper
Se adauga feliile de dovlecel si se amesteca usor pana sunt incorporate toate
Se rastoarna compozitia intr-un vas (eu am folosit yena )
Ungi vasul cu putin ulei de masline 
Bagam budinca la cuptor pentru cca 30 minute si cand incepe sa se rumeneasca pe margini ,turnam deasupra cek de-al treilea ou batut bine si amestecat  cu iaurtul
Mai lasam 10 minute la cuptor pana sa se rumeneasca deasupra
Se poate consuma calda sau rece
E mai usor de portionat cand este rece
Simplu si foarte bun
POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu