(Croaziera PL,Consolidare,Stabilizare)
INGREDIENTE:
1 piept de pui sau 2-3 pulpe
1 morcov
1 patrunjel radacina
1/2 ardei gras rosu
1/2 ardei gras
1 ceapa mare
telina de marimea unui ou
sare,piper,2 catei usturoi
patrunjel verde
1 lamaie
2 galbenusuri
4 linguri iaurt degresat
1 lingurita ulei de masline
PREPARARE:
Toate legumele le razuim
Apoi le punem ,,la calit"cu uleiul de malsine si putina sare
Le lasam sa se inabuse cateva minute
Apoi adaugam 1,5 litri de apa
Punem carnea si piperul si lasam sa fiarba
Cand carnea este fiarta adaugam usturoiul tocat
Separat ,intr-un bol,punem cele doua galbenusuri cu iaurtul si zeama de la lamaie
Amestecam si turnam peste carnea din oala
Lasam sa mai dea un clocot si potrivim de sare,piper
Patrunjelul verde tocat il punem la final si inchidem focul
Acoperiti oala
Daca nu aveti lamaie ,puteti acri cu otet
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu