sâmbătă, 13 februarie 2016

BUDINCA DIN PASTE KONJAC

O budinca super delicioasa si usor de preparat
Fara tolerate 
Se poate consuma in toate etapele,incepand cu atac
INGREDIENTE:
1 lingurita  
2 linguri indulcitor 
2 linguri   
2 oua
1 lingurita esenta de vanilie
1 lingura 
400 ml lapte degresat(eu am pus Milli)

PREPARARE:
Pastele Konjac se scurg de lichid si se clatesc sub jet de apa rece
Pastele ,se amesteca cu laptele ,goji,indulcitor,si se pun pe foc sa fiarba cateva minute(10 minute)
Apoi se ia vasul de pe foc si se adauga faina de konjac si taratele
Lasam compozitia sa se raceasca
Intre timp batem albusurile spuma tare 
Galbenusurile le amestecam cu esenta 
Dupa ce s-a racit compozitia de paste ,adaugam peste ele galbenusurile si albusurile spuma
******


Aprindem cuptorul 
Compozitia o punem intr-o forma de silicon sau o alta tava 
Introducem forma in cuptor si coacem budinca cca 20-25 minute(depide de cuptorul fiecaruia)
Cand se rumeneste frumos ,scoatem forma din cuptor si lasam sa se raceasca
 Dupa ce s-a racit am rasturnat-o pe un fund din lemn
Am pudrat-o cu indulcitor 
Satioasa si delicioasa
POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu