O budinca super delicioasa si usor de preparat
Fara tolerate
Se poate consuma in toate etapele,incepand cu atac
INGREDIENTE:
1 punga Spaghetti - din Konjac Diet Food
1 lingurita FAINA Konjac- 100g
2 linguri indulcitor Xilitol 500
2 linguri Tarate de ovaz 500 g
2 oua
1 lingurita esenta de vanilie
1 lingura Goji 150
400 ml lapte degresat(eu am pus Milli)
PREPARARE:
Pastele Konjac se scurg de lichid si se clatesc sub jet de apa rece
Pastele ,se amesteca cu laptele ,goji,indulcitor,si se pun pe foc sa fiarba cateva minute(10 minute)
Apoi se ia vasul de pe foc si se adauga faina de konjac si taratele
Lasam compozitia sa se raceasca
Intre timp batem albusurile spuma tare
Galbenusurile le amestecam cu esenta
Dupa ce s-a racit compozitia de paste ,adaugam peste ele galbenusurile si albusurile spuma
******
Aprindem cuptorul
Compozitia o punem intr-o forma de silicon sau o alta tava
Introducem forma in cuptor si coacem budinca cca 20-25 minute(depide de cuptorul fiecaruia)
Cand se rumeneste frumos ,scoatem forma din cuptor si lasam sa se raceasca
Dupa ce s-a racit am rasturnat-o pe un fund din lemn
Am pudrat-o cu indulcitor
Satioasa si delicioasa
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu