vineri, 29 ianuarie 2016

BEZELE MARMORATE CU CACAO

Infoiate si colorate
Pe langa faptul ca sunt foarte gustoase ,se pot pregati printre picaturi si se pot pastra cateva zile fara probleme
(Croaziera PL,Consolidare,Stabilizare)
Contin 2 tolerate(cacao si amidon)
INGREDIENTE:
4 albusuri 
5-6 linguri indulcitor pudra(ex.Clio)
1 lingurita amidon de porumb
1 lingura cacao
3 picaturi zeama de lamaie
PREPARARE"
Mai intai aprindeti cuptorul pentru a fi bine incins
Intr-un vas se bat cele 4 albusuri cu 3 linguri de indulcitor
Veti obtine o spuma aerata si batoasa
Adaugati si picaturile de lamaie si restul de indulcitor
Continuati sa bateti 
In final veti obtine o spuma densa ,foarte batoasa si lucioasa
Adaugati si amidonul amestecand cu grija,de preferat cu o lingura de lemn
Apoi ,cacao si amestecati doar de 3-4 ori ,usor ,usor pentru ca bezeaua sa nu se coloreze uniform
Cu o lingura ,puneti din bezea intr-o tava tapetata cu hartie de copt
 Chiar daca nu ies regulate daca le punem cu lingura,este de preferat aceasta varianta ,pentru ca punand bezeaua in sprit se uniformizeaza si in loc de bezele marmorate vom obtine,,simple"bezele cu cacao
Bezelele se baga in cuptorul incins si se lasa 30-35 minute,pana cand bezelele se intaresc la suprafata
Se opreste focul si se lasa bezelele inauntru ,cu usa deschisa,pana se raceste de tot  cuptorul
Se pastreaza intr-un loc racoros, NU in frigider.
Usoare ca fulgul,parfumate si crocante
Incearca-le si te vei convinge
POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu