vineri, 22 ianuarie 2016

PIEPT DE CURCAN IN CRUSTA CROCANTA

Un inlocuitor mult mai bun ale snitelor clasice 

Ingrediente:
500 g piept/file de curcan
2 linguri quark(crema de branza 2% grasime)
4 linguri tarate de ovaz
sare
piper
chilli
boia de ardei dulce
rozmarin
cimbru
praf de usturoi
Mod de preparare:
Se taie pieptul de curcan felii
Intr-o farfurie intinsa se amesteca tarata de ovaz cu sarea si condimentele de mai sus (dupa gust)
Feliile de curcan se ung cu crema quark 
Se tavalesc prin tarate 
In tava de la aragaz ,tapetata cu hartie de copt,asezam una cate una dintre feliile de piept cu tarate

Facem procedura de mai sus pana terminam bucatile de carne 
Intr-un castronel batem oula cu furculita
Cu oul ungem fiecare felie de carne
Dam tava la cuptor pentru 25-30 minute pana se rumenesc frumos si sunt crocante
MMM..Miroase atat de bine.....
Delicioase si crocante
Usor de preparat
Se pot servi cu mustar fara zahar,sau de esti in croaziera ,cu ardei copti,salata 
POFTA BUNA !!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu