sâmbătă, 23 ianuarie 2016

RULADA DE OU CU BRANZA DE VACI SARATA

(Croaziera PL,Consolidare,Stabilizare)
INGREDIENTE:
6 oua
1 morcov 
2 linguri de susan
300 g branza de vaci 0% grasime (ex.ProdLacta)
sare,piper,praf de usturoi,boia de ardei dulce(cate un praf)
PREPARARE:
Am batut ouale bine,le-am amestecat cu morcovul ras foarte marunt(pentru  culoare)
cu sare ,piper,praf de usturoi,boia de ardei
In tava de la aragaz ,tapetata cu hartie de copt,am turnat amestecul de oua 
Peste ouale batute am presarat tot susanul
Partea de deasupra, cu susan ,o sa fie fata ruladei.
Am pus la cuptor pentru 15 minute
Aveti grija,stratul e subtire si se face repede
Branza de vaci am amestecat-o bine cu putina sare,un praf de usturoi si boia dulce
Am scos tava ,am pus deasupra o alta foaie si am rasturnat,,blatul"

Cat inca este cald,sa poata fi manevrat fara sa se rupa,am intins bine crema de branza
si am rulat strans
Am impachetat rulada cu foaia de copt,ca pe shaorma,si am introdus-o in frigider pentru a se raci complet si apoi am taiat-o
Este foarte gustoasa si aspectuoasa
Rapid de preparat
Poate fi un aperitiv super la o petrecere fara ca invitatii sa-si dea seama ca e dietetic
POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu