(CROAZIERA PL,CONSOLIDARE,STABILIZARE)
Ingrediente:
6 copane de pui
4-5 catei de usturoi
1 lingurita ulei de masline
4 linguri mustar fara zahar
1/2 ardei rosu
1/2 ardei verde
1 ceapa potrivita
4-5 rosii cherry
sare dupa gust
1 cana cu apa
Preparare:
Copanele de pui se spala in apa rece ,apoi le stergem.le curatam de piele si le crestam un pic
Pentru sos:
Usturoiul il pisam bine cu sare
Adaugam uleiul de masline si mustarul
Cu pasta rezultata ungem copanele de pui pe toate partile
Intr-o tava (eu am folosit yena),punem copanele si le asezonam cu legumele mentionate mai sus
Adaugam si apa si inveliti in folie de aluminiu
Dam tava la cuptor pentru 35-40 minute
Dupa care dam deoparte folia de aluminiu si lasam inca 10 minute pana cand copanele se vor rumeni frumos
Se pot servi cu diferite salate
Deliciu
Sanatos si gustos
Eu am servit simplu,fara salate
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu