duminică, 17 ianuarie 2016

ARDEI UMPLUTI CU CARNE DE VITA

(Croaziera PL,Consolidare,Stabilizare)
INGREDIENTE:
6-7 ardei 
300 g carne tocata de vita
sare,piper
1 legatura de marar verde
1 ceapa
1 morcov ras
1 legatura patrunjel verde 
bulion 100 g
piper
1 rosie
MOD DE PREPARARE:
Ardeii se spala si li se indeparteaza cotorul usor in asa fel in care acestia sa nu se sparga.
Ceapa se curata ,se spala si se toaca marunt.
Intr-un vas se amesteca carnea tocata,ceapa,bulionul,sare ,piper,marar,patrunjel,morcov

Cu aceasta compozitie se umplu ardeii si li se pun capace din rondele de rosii care se aseaza in cratita cu capacele in sus turnadu-se apa fiarta deasupra.
Se fierb pe aragaz cca 1 ora apoi se introduc in cuptor pentru 30 minute
Inainte de ai introduce in cuptor ,faceti un sos din 100 g bulion cu 50 ml apa,piper,sare si turnati peste ardei

Se servesc calzi cu iaurt grecesc sau simpli
Super buni 
Dietetici si deliciosi
POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu