(Croaziera PL,Consolidare,Stabilizare)
INGREDIENTE:
1 morcov
1 ceapa
1/2 bucata de telina
200 g carne amestec vita si pui
1/2 marar verde
1/2 patrunjel verde
2 oua
1 plic de bors magic
1 legatura leustean
sare
1 lingurita ulei de masline
1 lingura bulion(optional)
PREPARARE:
Zarzavatul se spala,curata si se toaca marunt
Se ,,calesc"in uleiul de masline
Adaugam 1,5 litru apa rece
Lasam la fiert 45 minute
Intre timp pregatim perisoarele
Carnea tocata o amestecam cu toate ingredientele mentionate mai sus cu exceptia borsului magic si a leusteanului
Se amesteca bine ,apoi luam cu o lingurita si formam cu mana uda cu apa rece bilute pe care le punem in apa clocotita cu zarzavaturi
Cand sunt gata perisoarele ,lasam sa mai fiarba 40 minute
Adaugam borsul magic si 1 lingura bulion (daca doriti mai colorat)
Mai lasam sa fiarba 5 minute si adaugam leusteanul tocat marunt
Condimentam cu sare si stingem focul
Se poate servi cu iaurt grecesc sau ardei iute sau ca atare
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu