SE CONSUMA IN TOATE ETAPELE
INGREDIENTE:
3 oua
6 linguri tarate de ovaz macinata fin
1 cana cu lapte(200 ml)
sare
1 lingura ulei de masline
2 linguri goji
2 linguri indulcitor pudra Clio
Preparare:
Batem ouale cu mixerul pana devin spumoase
Adaugam tarata in ploaie pana obinem un aluat omogen ca de clatite
Adaugam si laptele si continuam sa amestecam
Punem uleiul de masline in tigaie antiaderenta si il incalzim bine
Turnam aluatul obtinut in tigaie si lasam focul mic
Acoperim cu un capac.Nu amestecam.
Cand incep sa se ridice marginile de la aluat,il intoarcem ca pe o clatita cu o paleta de lemn
Mai punem capacul pentru 2-3 minute
Dupa aceasta operatie,nu mai avem nevoie de capac,asa ca il indepartam,si taiem compozitia in tigaie,prin rupere
Lasand inca tigaia pe foc,adaugam goji si indulcitorul pudra
Si mai tinem inca jumatate de minut.
Dupa ce il punem in farfurie,putem adauga putin indulcitor pudra pentru aspect
Se poate servi la micul dejun sau chiar in cursul zilei la orice masa
Usor si sanatos
Dietetic si delicios
Sa aveti pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu