INGREDIENTE
BLATUL DE TURTA DULCE:
1 ou
4 linguri de Tarate de ovaz 500 g macinata fin
3 linguri iaurt grecesc
4 linguri de Lapte Praf degresat - T-POR 0
1 lingura de Îndulcitor natural ERITRIT+STEVIA SZAFI Reform 500
1 lingura de Praf de copt PALEO 60g
1 lingurita ness
Esență de vanilie - MAXAroma, si Esență de Rom Jamaica - MAXAroma dupa gust(eu am pus 1 lingurita din fiecare)
CREMA :
5 linguri branza de vaci 0% grasime
1 plic gelatina
1 lingura de ERITRIT PUDRĂ SZAFI Reform 250
1 lingura coaja rasa de lamaie
DECOR (ZAPADA):
2 -3 linguri de Nucă de Cocos ras Szafi Reform 400
PREGATIRE BLAT:
Intr-un vas se amesteca toate ingredientele
Pregatim o tava tapetata cu hartie de copt
Turnam compozitia in tava si o nivelam uniform
Incingem cuptorul la 180 grade celsius
Introducem tava in cuptor pentru 15 minute
Scoatem blatul de turta dulce si il lasam sa se raceasca complet
Intre timp pregatim crema de branza
PREPARARE CREMA:
Intr-un castron punem toate ingredientele mentionate mai sus
Pentru construirea casutei vom avea nevoie de 6 sablonae
2 pereti laterali
2 piese de acoperis
2 piese pentru fatza si spate
Partile de blat realizate cu aceste sabloane,se ung cu crema si se asamblanzeaza casuta
Se lasa sa se intareasca bine apoi se lipesc si gemuletele (facute din blat),hornul si usa
Se decoreaza cu fulgi de nuca de cocos
Se da la rece si se consuma cu mare pofta
Mie mi-a luat 2 ore sa o prepar
Incearca si tu
E distractiv si totodata delicios
LA MULTI ANI !!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu