(Croaziera PL,Consolidare,Stabilizare)
INGREDIENTE:
4 copane de pui
4 ardei copti congelati sau conservati la borcan
1 ceapa
1 morcov
1 lingura ulei de masline
patrunjel verde sau uscat
cimbru uscat maruntit
1 lingura amidon sau faina de soia
3 linguri iaurt grecesc sau crema de branza quark
1 lingura plina bulion de rosii
sare si piper
PREPARARE:
Cureti ceapa si morcovul si le speli.
Calesti ceapa tocata,morcovul ras si copanele fara piele pana isi schimba culoarea
Stingi cu apa fierbinte,cat sa acopere toate ingredientele si fierbi pana se inmoaie copanele de pui.
Pui ardeii taiati fasii,cimbrul,patrunjelul uscat si sarezi.
Mai lasi 5 minute pe foc mic si pui faina de soia sau amidonul impreuna cu bulionul dizolvate in putina apa.Sarezi si condimentezi la sfarsit.
Stingi focul si amesteci cu iaurtul grecesc sau quark
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu