duminică, 1 noiembrie 2015

NEGRESA CU BRANZA

(Croaziera PP-PL,Consolidare,Stabilizare)
O reteta simpla si sanatoasa
INGREDIENTE
Blat:
3 oua
2 linguri indulcitor pudra Clio
3 linguri tarate de ovaz macinata
1 lingurita ulei de masline
1 lingurita praf de copt
1 lingura cacao
1 lingurita esenta de vanilie
Crema de branza:
500 g branza de vaci 0% grasime
2 linguri indulcitor pudra Clio
2 oua
1 lingurita esenta de vanilie
MOD DE PREPARARE:
Crema de branza:
Branza o punem intr-un castron impreuna cu restul ingredientelor si mixam totul 
Crema de branza o turnam in tava tapetata cu hartie de copt si o nivelam 
Blat:
Separam albusurile de galbenusuri.Albusurile le batem spuma tare cu un praf de sare ,la viteza maxima a mixerului.Cand spuma s-a intarit bine,adaugam indulcitorul si mixam pana spuma devine densa si lucioasa.Spuma de albusuri trebuie sa se tina bine de paletele mixerului
Taratele de ovaz le amestecam cu galbenusurile,praful de copt,cacaoa,esenta de vanilie si uleiul de masline.Acest amestec il turnam peste albusuri.
Amestecam cu o spatula de lemn ,usor,cu miscari de jos in sus.
Compozitia o turnam in tava peste crema de branza.
Dati tava la cuptor pentru cca 40 minute,pana blatul trece testul cu scobitoarea
Negresa cu branza se lasa la racit in tava si apoi se portioneaza
POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu