luni, 23 noiembrie 2015

CIORBA RADAUTEANA

(Croaziera PL,Consolidare,Stabilizare)
INGREDIENTE:
1-2 bucati piept de pui
1-2 morcovi
2 cepe
1-2 patrunjel radacina
1 telina mica
2 ardei grasi (unul galben si unul rosu)
200 g crema de branza quark sau iaurt grecesc
2 oua
5 catei usturoi
1 legatura patrunjel verde
sare,otet sau lamaie pentru acrit
PREPARARE:
Pieptul de pui se pune intreg,la fiert in apa.Se ia spuma,iar cand nu se mai produce spuma se adauga legumele curate si taiate in bucatele mari.
Se lasa la fiert pana se inmoaie,se scot din zeama care au fiert.
Pieptul de pui se taie fasii subtiri si se pune in zeama ramasa  iar legumele se paseaza sau se trec prin sita,se adauga si ele in oala.
Se mai lasa 5 minute,pana dau in primul clocot.Ouale se bat bine cu crema quark sau iaurtul grecesc
Se adauga un polonic de supa  si se toarna apoi in oala ,amestecand bine,
Usturoiul se piseaza bine si se adauga in oala.
Se adauga sare si lamaie/otet dupa gust(lamaie sau otet se mai poate pune si in farfurie in momentul servirii)
Oala se ia de pe foc si se adauga patrunjelul verde tocat
Foarte buna si dietetica
POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu