luni, 23 noiembrie 2015

CHEC DUKAN

(Croaziera PL,Consolidare,Stabilizare)
INGREDIENTE:
5 oua
2 linguri tarate de ovaz
1 lingura lapte praf degresat 1%(eu am pus Raraul)
1 lingura amidon de porumb sau budinca de vanilie
1 lingura praf de copt
2 linguri crema quark
indulcitor dupa gust(eu am pus 1 lingura indulcitor lichid)
1 lingurita esenta de vanilie si una de rom
1 lingura cacao cu continut redus de grasimi
MOD DE PREPARARE:
Albusurile se bat spuma tare
Galbenusurile se amesteca cu celelalte ingrediente cu exceptia lingurei de cacao
Peste amestecul de galbenusuri se pun albusurile spuma
Se amesteca cu o lingura de lemn 
Din compozitia obtinuta se iau 2 linguri si se amesteca cu cacao 
Intr-o tava de silicon sau o alta tava dar tapetata cu hartie de copt,se toarna compozitia de chec
Inainte de a introduce tava in cuptor,se toarna peste amestec si cacaoa 
Cu ajutorul unei scobitori se fac cerculete prin amestec pentru ai da checului si culoare si gust de cacao 
Introduceti tava in cuptor preincalzit si coaceti timp de 30 minute
Lasati checul sa se raceasca in forma apoi il scoateti si il sectionati
Foarte bun si pufos
POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu