(Croaziera PL,Consolidare,Stabilizare)
Ingrediente blat:
4 oua
6 linguri tarate de ovaz
150 g branza de vaci 0,2% (Delaco)
1 lingura praf de copt
Umplutura:
300 g dovleac ras
1 lingura indulcitor
esemta vanilie
scortisoara
Mod de preparare blat:
Albusurile se bat spuma tare
Galbenusurile se amesteca cu celelalte ingrediente
Albusurile spuma se incorporeaza in compozitia de galbenusuri
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt ,se toarna compozitia ,se niveleaza uniform si se coace cca 20 minute
Mod de preparare umplutura:
Dovleacul se curata de coaja si seminte
Se da prin razatoarea mare ,apoi se pune intr-o craticioara pe foc la calit impreuna cu indulcitorul,,la foc mic
Amestecam cu o lingura pana cand lichidul se elimina
La final punem esenta si scortisoara si lasam sa se raceasca
Luam foaia de rulada si o sectionam in 3 fasii
Peste fiecare fasie se pune umplutura si se ruleaza
Fiecare minirulada(pentru ca asta veti obtine din fasii)se taie in doua ,astfel formand 2 turnulete
Se dau la rece cateva ore
Inainte de consumare le puteti pudra cu lapte praf sau indulcitor pudra
Foarte delicioase si aromate
Perfecte de sezon
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu