Acum si dietetic
INGREDIENTE BISCUITI:
2 linguri de Tarate de ovaz 1 kg
2 oua marimea M
1 lingurita de FAINA Konjac- 100g
2 linguri de Lapte Praf degresat 400 g
1 lingura de Steverit 500
2 linguri branza quark 0,2% grasime sau delaco
1 lingurita de Praf de copt PALEO 60g
INGREDIENTE SIROP:
200 ml lapte degresat 0,1% grasime
1 lingura de Steverit 500
1 pliculet de ness
1 lingurita de Esență de Rom Jamaica - MAXAroma
MOD DE PREPARARE BISCUITI:
Albusurile se bat spuma tare
Galbenusurile se amesteca cu celelalte ingrediente
Albusurile spuma le incorporam cu grija in compozitia de galbenusuri
Amestecul obtinut il turnam pe foaie de copt in tava de la aragaz ,in strat subtire
Coacem blatul cca 30 minute ,pana se rumeneste
Se lasa blatul sa se racoreasca ,apoi il sfaramam si il mai dam la cuptor 5 minute pentru a se usca mai bine
PREPARARE SIROP:
Intr-un vas se pun toate ingredientele cu exceptia esentei ce o vom pune la final
Se pune vasul pe foc ,atunci cand a dat in clocot se ia de pe foc si se adauga esenta
Turnam siropul peste biscuitii maruntiti
Amestecati usor cu o lingura de lemn
Pe o folie alimentara presarata cu Nucă de Cocos ras Szafi Reform 400 turnam compozitia si rulam strans,dandu-i forma de salam
Se da la rece cateva ore
Apoi il scoatem si il sectionam in ce forme dorim
Sa-l savurati cu placere si sa va aduceti aminte de copilarie
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu