(Croaziera PL,Consolidare,Stabilizare)
Ingrediente necesare:
300 g varza de Bruxelles
sare
Mod de preparare:
Verzele se spala si se pun in apa clocotita cu sare
Se fierb 20 minute ,apoi se scot cu spumiera intr-o salatiera sau platou obisnuit
Pentru sosul olandez:
250 g branza crema de vaci 0,2% grasime
2 linguri amidon de porumb
1/2 ceasca apa
1 catel de usturoi
1 lingura zeama de lamaie
sare,piper
Mod de preparare sos:
Intr-o craticioara,se amesteca amidonul cu apa pana se omogenizeaza
Se adauga crema de branza si se amesteca cu o lingura de lemn
Punem vasul pe foc
Fierbem sosul pana se ingroasa ,amestecand incontinuu sa nu se prinda
Luam vasul de pe foc si adaugam piperul,zeama de lamaie,sarea si usturoiul maruntit
Se toarna sosul peste varza fiarta si se servesc imediat
Foarte bun si sanatos!
O reteta rapida
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu