duminică, 13 septembrie 2015

TARTA CU DOVLEAC

(Croaziera PL,Consolidare,Stabilizare)
INGREDIENTE BAZA:
12 linguri tarate de ovaz
9 linguri iaurt degersat 0% grasime
1/4 lingurita scortisoara pudra
3 linguri indulcitor pudra(eu am pus de stevie)
INGREDIENTE CREMA:
400 g dovleac placintar fiert si pisat
1 cutie branza de vaci 0,2%(eu am pus Delaco)
4 linguri iaurt degresat 0% grasime
2 oua intregi +un galbenus
3 linguri indulcitor
1 lingurita scortisoara pudra
1 varf de nucsoara
1 lingura esenta de vanilie
MOD DE PREPARARE BAZA:
Se amesteca toate ingredientele intr-un vas 
Intr-o forma rotunda de silicon sau o alta dar tapetata cu hartie de copt
Turnati compozitia pentru baza si coaceti la foc potrivit cca 12 minute
Intre timp pregatiti crema

PREPARARE CREMA:
Dovleacul plcintar fiert si pasat bine il amestecati cu branza si celelalte ingredinete
Veti obtine o crema pufoasa aromata ce o puneti peste baza
Introduceti la cuptor pentru inca 1 ora ,la foc mediu
Cand este gata,scoateti tarta si o lasati sa se raceasca apoi o puneti la frigider cca 2 ore
Eu am pudrat-o cu putin lapte praf degresat 1% grasime (raraul )
E super buna..
Trebuie sa o incerci si tu pentru ai simti aroma si gustul totodata
POFTA BUNA DRAGILOR!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu