luni, 28 septembrie 2015

RULADA DE PUI CU SOS PICANT SI TOFU

(Croaziera ,Consolidare,Stabilizare)
INGREDIENTE:
500 g carne tocata de pui
200 g branza tofu in saramura
4 catei de usturoi
1 ou
sare,piper,cimbru
PENTRU SOS:
100 ml suc de rosii
1 lingura amidon
chilli,sare,rozmarin,cimbru
MOD DE PREPARARE:
Carnea tocata de pui se pune intr-un vas 
Se pun toate ingredientele de mai sus mentionate cu exceptia branzei tofu
Amestecam bine compozitia 
Compozitia obtinuta o intindem pe folia de aluminiu si o uniformizam
Pe mijlocul acesteia punem bucati de tofu 
Incepem sa rulam usor cu ajutorul foliei de aluminiu,
Asezam rulada cu tot cu folia de aluminiu intr-o tava de chec sau yena
La foc mic 40-45 minute
PREGATIRE SOS:
Toate ingredientele se amesteca 
Dupa 30 minute ,scoatem tava cu rulada si scoatem folia de aluminiu de pe ea
Peste rulada turnam sosul si introducem iarasi in cuptor 10-15 minute


Super buna si usor de preparat
Am presarat tofu ras 
O bunatate dietetica
POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu