(Croaziera PP PL,Consolidare,Stabilizare)
INGREDIENTE BLAT:
4 oua
1 lingurita indulcitor lichid
1 lingura cacao
2 linguri tarate de ovaz
1 lingura lapte praf degresat 1%
1 plic praf de copt
1 lingurita esenta de vanilie si lamaie
PENTRU CREMA:
1 cutie branza de vaci 0,2% Delaco
1 lingurita indulcitor lichid
1 lingura seminte chia
1 lingurita esenta de vanilie
MOD DE PREPARARE BLAT:
Intr-un castron se bat cele 4 oua cu indulcitorul
Apoi adaugati cacao,laptele praf,tarata de ovaz,esentele ,praful de copt
Amestecati bine compozitia si lasati-o cca 5 minute
Preincalziti cuptorul
Tava o tapetati cu hartie de copt
Turnati compozitia in tava
Coaceti blatul de rulada cca 15 minute
Scoateti blatul si dezlipiti hartia de copt
Crema de prepara astfel:
Se amesteca branza cu indulcitorul,esenta si semintele chia
Punem crema peste foaia de rulada si o nivelam uniform apoi rulam blatul
Pudrati cu lapte praf sau indulcitor pudra
Foarte repede se prepara si gustul este nemaipomenit de bun
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu