(Croaziera ,Consolidare,Stabilizare)
INGREDIENTE BLAT
8 linguri tarate de ovaz
1 lingura tarate de grau
1 lingura amidon de porumb
1 lingura lapte praf 1% grasime
2 oua
2 linguri indulcitor
1 lingura praf de copt
1 lingura esenta de vanilie
INGREDIENTE CREMA
300 ml lapte 1,5% grasime
1 lingura indulcitor
1 plic pudinca de ciocolata Dr.Oetker
1 lingurita esenta de rom
DECOR:1 lingura fructe goji si 1 lingura lapte praf 1% grasime
PREPARARE BLAT:
Toate ingredientele se amesteca odata
Intr-o tava mai mica ca cea de aragaz,punem hartie de copt si turnam compozitia obtinuta
Introducem tava in cuptor preincalzit si coacem cca 20 minute la foc mediu
Scoatem blatul si ii luam hartia de pe spate ,apoi il sectionam in 3 parti dreptunghiulare
PREPARARE CREMA:
Praful de budinca se amesteca cu laptele rece ,esenta si indulcitorul
Se pun pe foc intr-un vas sa fiarba pana se ingroasa
Amestecati incontinuu sa nu se prinda
ASAMBLARE:
Punem prima foaie si apoi crema
Urmatoarea foaie si iarasi crema
Cea de a treia foaie si ultimul strat de crema
Presaram lapte praf si goji
Cam sta e tot
Usor si rapid
Delicioasa
Lasati prajitura(daca rezistati)la rece timp de cateva ore
Va fi mult mai buna
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu