marți, 22 septembrie 2015

PLACINTA CU CARNE TOCATA

(Atac,Croaziera,Consolidare,Stabilizare)
Igrediente:
500 g carne tocata de vita
1 ceapa mica
5 linguri branza de vaci 0% grasime
2 oua
250 ml lapte semidegresat 1,5% grasime
un varf de cutit de bicarbonat sodiu
sare,piper,boia de ardei dulce,curry
6 linguri tarate de ovaz
Mod de preparare:
Ceapa se taie marunt ,impreuna cu carnea se pun intr-o tigaie antiaderenta si se lasa pana carnea este facuta
Intre timp pregatim o tava de silicon sau yena(eu am folosit silicon)
Carnea se scurge bine de  ulei,se condimenteaza dupa gustul fiecaruia si se pune in tava 
Deasupra se pune cu o lingura branza de vaci
Separat se bat cele doua oua cu laptele
Se adauga tarata si bicarbonatul de sodiu
Se toarna compozitia peste ce e in tava deja
Se da la cuptor la foc mediu ,cca 35 minute
Lasati 2-3 ore apoi il serviti 
E un aperitiv delicios si rapid
POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu