marți, 1 septembrie 2015

BRIOSE DE DOVLEAC SI MIGDALE

(Croaziera PL,Consolidare,Stabilzare)
INGREDIENTE:
1 dovleac placintar mic
2 linguri indulcitor 
2 linguri amidon
2 cani de lapte degresat
1 lingurita esenta de migdale
3 oua
MOD DE PREPARARE:
Dovleacul se curata de coaja si seminte
Se taie cubulete si se fierbe cu apa
Dupa ce a fiert ,se scurge apa bine ,bine
Peste dovleacul fiert  se toarna laptele amestecat cu cele 2 linguri de amidon
Apoi indulcitorul ,ouale batute si esentele
Amestecam cu o lingura de lemn
Compozitia va fi destul de fluida
In tava de la aragaz se pune forma de silicon a brioselor 
Cu un plonic sau o lingura se ia din compozitie si se pune in forme 
Se da tava la cuptor incins si se coc briosele 40 minute la foc mediu
Se scoate tava din cuptor cand sunt gata si se lasa sa se raceasca in forma apoi se scot usor sa nu se sfarame
Sunt pufoase cu gust intens de dovleac si migdale
O combinatie super
Mie mi-au placut mult
ATENTIE!!!Provoaca dependenta    !!!!!
Nemaipomenit de bune !!!
Pofta buna!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu