vineri, 4 septembrie 2015

MANCARE DE ARDEI COPTI CU SMANTANA

(croaziera PL,consolidare,stabilizare)
Ingrediente:
1 kg ardei (eu am folosit kapia)
400 g iaurt degresat 0%(am folosit Zuzu)
100 ml lapte degresat 1%
2 linguri amidon de porumb
1 lingurita ulei de masline
1 ceapa mica
4 catei de usturoi
sare,piper alb

Mod de preparare:
Ardeii ii coacem si ii curatam de coaja si seminte
Ii taiem felii(fasii) mai groase
Ceapa o curatam si o tocam marunt ,apoi o punem intr-o cratita cu 1 lingurita de ulei de masline pana se ingalbeneste putin
Intre timp,amestecam amidonul cu laptele rece 
Punem iaurtul peste laptele cu amidon
Adaugam peste ceapa compozitia de iaurt si amestecam pana se ingroasa.
Apoi adaugam ardeii ,sare si putin piper alb

Daca vi se pare prea gros sosul adaugati lapte
Lasam 3 minute si apoi adaugam usturoiul tocat

Delicioasa!
Se serveste cu patrunjel verde tocat deasupra
POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu