joi, 27 august 2015

BUDINCA DE DOVLEAC

Croaziera PL,Consolidare,Stabilizare
INGREDIENTE:
1 dovleac placintar mic
2 cani cu lapte degresat
2 linguri indulcitor(sau dupa gustul fuecaruia)
4 oua
1 plic cu budinca de vanilie
1 lingura esenta de rom
MOD DE PREPARARE:
Dovleacul se curata de coarfa,se taie cubulete si se fierbe 
Apoi se scuge de apa in care a fiert
Peste cuburile de dovleac fiert se toarna cele doua cani cu lapte
Cu telul manual sau o lingura de lemn se amesteca usor
Adaugam si praful de budinca ,cele 4 oua ,indulcitorul si esenta
Amestecam  usor pana se incorporeaza toate ingredientele
Iese compozitie destul de multa,tocmai de aceea am folosit o tava de silicon mai adanca pentru a incapea toata compozitia
Am pus tava de silicon in tava de la aragaz
Inainte de a inchide usa cuptorului am pus 1 cana de apa in tava pentru ca budinca sa se faca in bain-marie
Timpul de coacere este de 30 minute la foc mediu
Se lasa sa se raceasca in tava de silicon apoi se rastoarna pe o farfuie plata(platou)
Nemaipomenit de buna
POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu