(Croaziera PL,Consolidare,Stabilizare)
INGREDIENTE BLAT:
4 oua
4 linguri de tarate de ovaz macinate
2 linguri indulcitor lichid
1 lingura esenta de rom
1 lingura praf de copt
1 lingura lapte praf degresat 1%
2 linguri cacao
un praf de sare
MOD DE PREPARARE:
Ouale se separa
Albusurile se bat spuma tare
Galbenusurile se amesteca cu laptele praf,cacao,taratele,esenta,indulcitorul
Albusurile batute spuma se incorporeaza cu compozitia de galbenusuri
Apoi se adauga praful de copt
In tava de la aragaz,tapetata cu hartie de copt,se toarna compozitia de blat si se coace la foc mediu cca 20 minute
Se scoate blatul si se lasa la racit
Pregatim crema
INGREDIENTE CREMA:
200 ml lapte
2 linguri crema de branza 0,2%
1 lingura indulcitor
1 lingurita esenta de rom
1 plic budinca de ciocolata
MOD DE PREPARARE:
Praful de budinca se amesteca cu laptele,indulcitorul,si se pun sa fiarba la foc mic amestecand continuu sa nu se prinda
Se da vasul de pe foc si se lasa sa se racoreasca
Apoi adaugam cele doua linguri de crema de branza si esenta
ASAMBLARE:
Pe blatul de cacao intindem crema de ciocolata uniform
Lasam cca 10 minute
Apoi facem un topping din :2 linguri crema de branza cu indulcitor si il punem intr-un pos sau o punga de plastic taiata la capat si trasam linii ,dand forma unei panze de paianjen
Se da prajitura la rece si se savureaza atunci cand simtiti nevoia de ceva dulce ,dietetic si sanatos
Daca nu ai companie la servit aceasta delicoasa,,panza de paianjen"o consumi in 3 zile ,deoarece are tolerate(budinca de ciocolata care e permisa doar 3 linguri /zi,cacao si laptele praf)
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu