miercuri, 26 august 2015

CIULAMA DE CURCAN

(atac,croaziera,consolidare,stabilizare)
INGREDIENTE:
1 piept de curcan
1 ceapa medie
1 pahar cu apa
1 lingurita boia de ardei dulce
sare,piper,busuioc
4 catei de usturoi
1 lingurita Făină de Konjac 
8 linguri pline iaurt 0%
4 linguri lapte degresat
MOD DE PREPARARE:
Ceapa tocata marunt se amesteca cu pieptul de curcan taiat bucatele 
In tigaie antiaderenta cu apa si acoperita cu capac,se fierb foarte bine
Deoparte in alta oala,se amesteca iaurtul ,laptele ,piper,sare,amidon ,boia si cateii tocati marunt
Se pune oala pe foc pana se ingroasa sosul
Peste sosul de iaurt se pune carnea de curcan fiarta
Se mai lasa la fiert 10 minute dupa care se da deoparte oala si se presara busuioc 
Este foarte buna,condimentata si dietetica
O puteti consuma cu paine Dukan sau chifle
POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu