(consolidare,stabilizare)
Ingrediente:
500 g iaurt degresat 0,1%
1 cutie de branza de vaci 0,2%(250 g)
esenta de vanilie
indulcitor
3 linguri fructe de padure confiate
Mod de preparare:
Aparatul (cuva care ingheata)se tine in congelator minim 8 ore inainte de al folosi
Fructele de padure le pisam intr-un blender si le vom pastra pentru toppyng
Amestecam iaurtul cu branza ,esenta de vanilie si indulcitorul
Acoperim bolul cu o folie de plastic si il punem la frigider timp de 30 minute
Scoatem din congelator cuva pentru aparatul de inghetata si recipientul cu compozitia
Fixam atasamentul de mixare al aparatului de inghetata
Punem compozitia in aparat si o lasam sa se mixeze 30-35 minute sau in fuctie de consistenta de care o doriti
Toppyng-ul de fructe de padure se pune in momentul servirii (etapa stabilizare)
Toppyng-ul de fructe de padure se pune in momentul servirii (etapa stabilizare)
Aceasta inghetata este atat de usoara si aromata incat pe mine ma incanta
Dupa ce opresc aparatul de inghetata ,mie imi place sa transfer inghetata intr-un recipient si sa o mai tin la congelator 10 minute pentru ca in acest fel vom obtine niste cupe mai frumoase
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu