(Croaziera,Consolidare,Stabilizare)
Ingrediente blat:
3 oua
4 linguri tarate de ovaz macinate
1 lingura indulcitor lichid
1 lingura cacao
1 lingurita esenta de rom
1 lingura apa
Preparare:
Se separa ouale
Galbenusurile se amesteca cu celelalte ingrediente
Albusurile se bat spuma tare
Compozitia de galbenusuri se incorporeaza usor in albusurile spuma
Pregatim o tava tapetata cu hartie de copt(eu am folosit tava de la aragaz)
Intindem uniform compozitia in tava si o introducem la cuptor cca 15 minute
Intre timp pregatim crema de caramel
Itr-un vas se pune 200 ml lapte ,2 linguri ness,1 lingura indulcitor lichid,1 plic budinca de vanilie
Se fierb pe foc amestecand continuu pentru a nu se prinde
Cand crema a fiert ,adaugam 3 linguri crema de branza (delaco 0,2%)
Blatul de rulada e atat de pufos incat nu va mai fi nevoie sa-l rulam in prosop umed
Se intinde foaia de rulada(blatul)si se toarna crema de caramel peste toata suprafata si se ruleaza
Apoi se da la rece timp de cateva ore
O bunatate pufoasa cu aroma de caramel
Pofta buna si spor la prajiturit!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu