(Croaziera,Consolidare,Stabilizare)
Ingrediente coji:
150 ml lapte degresat
6 linguri pline cu tarate de ovaz macinate
2 oua
un praf de sare
Ingrediente crema :
150 ml lapte degresat
2 linguri amidon
1 lingura indulcitor lichid(sau doua pudra)
1 lingura esenta de vanilie
Ingrediente glazura:
100 ml lapte degresat
1 lingurita indulcitor lichid
1 lingura cacao
1 lingura amidon
Preparare coji:
Laptele se fierbe ,se adauga taratele si sarea amestecandu-se continuu,pana ce aluatul se desprinde de pe marginile vasului.Se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca dupa care se adauga ouale pe rand(intregi)
mixandu-se bine pana a fi incorporate.Aluatul rezultat se pune intr-un pos sau intr-o punguta de plastic cu coltul taiat si se formeaza bastonase pe o tava tapetata cu hartie de copt
Se da la cuptorul preincalzit la 180 grade Celsius si se coc maxim 40 minute.
Apoi cojile se lasa sa se raceasca
Mie mi-au iesit 8 coji .
Le-am facut mai subtiri pentru a nu le mai taia
Preparare crema:
Laptele rece se amesteca cu amidonul,indulcitorul si esenta, dupa care se pun la foc ,amestecandu-se continuu pana se ingroasa.Se lasa crema la racit.
Preparare glazura:
Se amesteca toate ingredientele mentionate mai sus si se pun la foc sa fiarba pana se ingroasa
Montare:
Cojile se umplu cu crema si deasupra se pune glazura
Se dau la rece timp de cateva ore
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu