Ingrediente pentru blat:
*
4 oua
4 linguri tarate de ovaz macinate
1 lingura tarate de grau
1 lingura ERITRIT SZAFI Reform 500g
1 lingurita praf de copt
1 lingura Lapte Praf degresat - T-POR 0
*
Ingrediente crema:
1 cutie crema de branza 0,2%(250 g)
1 lingura ERITRIT SZAFI Reform 500g
1 lingurita Esență de vanilie - MAXAroma
Se amesteca toate ingredientele mentionate si vom obtine o crema delicioasa
*
Glazura:
200 ml lapte degresat 1,5%
1 lingura ERITRIT SZAFI Reform 500g
Intr-un vas se pune laptele si celelalte ingrediente
Se fierbe pana se ingroasa ,amestecand continuu sa nu se prinda
Cu aceasta glazura vom garnisi amandinele
Mod de preparare blat:
Intr-un castron se amesteca toate ingredientele
Se coace in tava dreptunghiulara tapetata cu foaie de copt
Blatul obtinut si racorit,se taie in doua jumatati egale
*
Asamblare:
Pe o jumatate de blat se pune crema de branza(reteta mai sus)
Apoi si jumatatea a doua si garnisim(reteta mai sus)
Punem prajitura la rece timp de 4-5 ore
Sectionam prajitura in momentul servirii
*
Nu am insiropat blaturile,imi plac mai mult asa
Oricum,cat va sta la rece se macereaza foarte bine (crema,blat,garnisire)
Pofta buna!
Oricum,cat va sta la rece se macereaza foarte bine (crema,blat,garnisire)
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu