(Croaziera,Consolidare,Stabilizare)
Ingrediente:
4 oua
4 linguri tarate de ovaz
2 linguri indulcitor
4 linguri lapte degresat 1,5%
1 lingurita bicarbonat de sodiu stins cu lamaie/otet
1 plic budinca de vanilie
1 lingurita esenta de vanilie
Glazura:
200 ml lapte degresat
1 lingura cacao
1 lingura indulcitor
1 lingurita esenta de rom
1 lingura amidon de porumb
Mod de preparare:
Intr-un castron se bat ouale intregi
Apoi adaugi indulcitorul,si celelalte ingrediente mentionate mai sus
Dupa ce ai incorporat toate ingredientele,lasi compozitia 5 minute ,sa se hidrateze taratele
Intr-o tava rotunda tapetata cu hartie de copt,sau o forma de silicon(ce nu necesita sa fie unsa sau tapetata)
Pui compozitia si o dai la cuptor pentru cca 30 minute
Ingredientele pentru glazura se pun intr-un vas pe foc la fiert
Lasi sa fiarba pana se ingroasa,10-15 minute
Amestecand mereu sa nu se prinda
Dupa ce se raceste adaugi esenta de rom
Scoti blatul de la cuptor si il pui pe un platou
Torni glazura peste el
Lasi la racit pentru a se intari glazura ,apoi il scoti si il presari cu cacao sau ness
E super gustos
Rapid si pufos
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu