(croaziera PL,consolidare,stabilizare)
INGREDIENTE:
4 ardei grasi galbeni
2 ardei grasi rosii
2 fire de ceapa verde
2 catei de usturoi
1 ou
1 lingura amidon de porumb
4 rosii
1 lingurita ulei de masline
sare,piper,marar verde tocat
4-5 linguri de crema de branza cu 0,2% grasime
Mod de preparare:
Mai intai pregatim ardeii-sunt mai multe metode de a coace ardeii(la cuptor,la tigaie sau gratar)
Eu prefer pe gratar
Gratar simplu(grill)cu gaura pe mijloc ce pui apa in tava
Am copt ardeii,pe o parte si alta si i-am pus intr-un castron cu apa rece,apoi i-am curatat de pielita si le-am eliminat cotoarele si semintele
Ceapa se taie marunt si se pune impreuna cu uleiul de masline ,,la calit"
Apoi adaugam rosiile taiate cubulete,cateii de usturoi tocati marunt si bucatile de ardei copti
Se amesteca toate si se lasa 15 minute sa fiarba
Apoi adaugam crema de branza amestecata cu oula batut si amidonul
Amestecam continuu pentru ca se ingroasa foarte repede
Potrivim de sare si piper si ii mai lasam sa fiarba 15 minute la foc mic
Tocam mararul marunt si il presaram la final
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu