(Atac,Croaziera,Consolidare,Stabilizare Definitiva)
INGREDIENTE:
2 oua
6 linguri tarate de ovaz macinata
1 lingura gluten
1/2 lingurita colorant alimentar(galben)
1 lingurita ulei de masline
200 ml iaurt degresat
1/2 plic praf de copt
2 linguri indulcitor
coaja si zeama de la 1 lamaie
MOD DE PREPARARE:
Intr-un vas se amesteca toate ingredientele dupa cum le-am mentionat mai sus
Se lasa 10 minute pentru a se macera cat de cat taratele
Intr-o forma rotunda de silicon sau o tava tapetata cu hartie de copt
Se pune compozitia si se da la cuptor cca 20-25 minute la foc mediu
Dupa ce s-a rumenit putin se scoate si se lasa la racit
Pudezi cu indulcitor sau lapte praf
De preferat ar fi,consumata rece
E super buna si foarte usor de pregatit
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu