miercuri, 6 mai 2015

DESERT CIOCOLATOS

(Croaziera,CN,Stabilizare)

INGREDIENTE BLAT:
3 oua
2 linguri indulcitor
4 linguri lapte 
1 lingurita ulei de masline
6 linguri tarate de ovaz 
1 lingura tarate de grau
1 lingura gluten
1 lingura lapte praf(daca nu ai,nu pui)
1 praf de copt
2 linguri cacao
1 lingurita esenta de rom

GLAZURA:
200 ml lapte degresat
1 plic budinca de ciocolata
indulcitor
esenta rom
DECOR:
1 lingurita fulgi de cocos
fructe goji
MOD DE PREPARARE BLAT:
Intr-un vas se amesteca toate ingredientele
In tava d ela aragaz ,tapetata cu hartie de copt
Se pune compozitia obtinuta si se niveleaza uniform
Introducem tava in cuptor cca 25 minute
Dupa ce s-a copt ,scoatem blatul si il lasam sa se raceasca 
GLAZURA:
Se pun toate ingredientele intr-un vas pe foc sa fiarba
Amestecand continuu sa nu se prinda
Cand s-a ingrosat ,luam glazura si o turnam peste blatul de cacao
Lasam sa se intareasca si taiem blatul in diferite forme
Apoi punem cocos ca decor si goji (optional )
Sunt cu gust intens de ciocolata si aroma de rom
YUMMY YUM!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu