(Croaziera PL,CN,Stabilizare)
INGREDIENTE:
2 oua + 1 albus
2 linguri tarate de ovaz macinate fin
1 lingura amidon
1 lingura lapte praf degresat
1 lingurita praf de copt
1 lingurita esenta de vanilie
1 lingura indulcitor lichid
gem rubarba(200 g)
Mod de preparare:
Intr-un vas se pun cele 2 galbenusuri si se amesteca cu tarata de ovaz
amidonul ,indulcitorul,laptele praf,esenta,
Albusurile se bat spuma tare si se pun peste compozitia obtinuta anterior
In tava de la aragaz ,tapetata cu hartie de copt
Se pune compozitia blatului de rulada si se niveleaza uniform
Se introduce tava in cuptor ce a fost preaincalzit la 180 grade celsius
Timpul de coacere este de 20 minute
Se scoate blatul copt si se indeparteaza hartia de copt
Apoi punem gemul de rubarba si rulam blatul
Se da la rece timp de cateva ore , pana in momentul servirii
O bunatate
Simpla si cu gust dulce acrisor
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu