miercuri, 6 mai 2015

BISCUITI CU GEM DE RUBARBA

(Croaziera PL,CN,Stabilizare)


INGREDIENTE:
2 oua
4 linguri tarate de ovaz
1 lingura tarate de grau
1 lingura psyllium
1 lingura gluten
50 ml lapte
3 linguri branza de vaci 0%
1 lingura indulcitor lichid
esenta de lamaie
1/2 lingurita drojdie uscata
2 -3 linguri gem de rubarba

Mod de preparare:
Intr-un vas se bat cu furculita cele doua oua
Se adauga ,pe rand,celelalte ingrediente cu exceptia gemului

Omogenizam si lasam compozitia la dospit cca 10 minute
Cu mana umezita modelam biscuitii si ii asezam in tava de la aragaz tapetata cu hartie
Cu degetul facem o gaura la mijlocul fiecarui biscuite
Punem gem de rubarba si dam tava in cuptor 
Timpul de coacere este de 15-20 minute la foc mic
Dupa ce s-au rumenit putin,scoatem tava si ii lasam sa se raceasca

Dezlipim biscuitii de pe hartia de copt
Ii asezam pe o farfurie si ii pudram cu indulcitor sau lapte praf degresat
Sunt usor de preparat si foare deliciosi
YUM YUM!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu