(ATAC,CROAIZERA ,CONSOLIDARE,STABILIZARE)
INGREDIENTE BILUTE TOFU;
1 cutie tofu in saramura
1 lingurita seminte de in
1 lingurita seminte de susan
MOD DE PREPARARE;
Tofu se scurge bine de saramura si se sfaramiteaza
Cu mainile se fac bilute si se ,,tavalesc,,prin semintele de in si susan
FOARTE SIMPLU DE FACUT SI SE CONSUMA INCEPAND DIN ATAC
INGREDINETE CHIFTELUTE:
3 legaturi de leurda(250 g)
500 g carne de vita tocata
1 ou
sare ,piper,chilli
Carnea se amesteca cu oul,condimentele ,sarea
Leurda se spala si se toaca si se adauga peste carnea tocata de vita
Din compozitia obtinuta modelam chiftelutele cu mainile umezite(apa sau ulei de masline)
In tava de la aragaz tapetata cu hartie de copt se pun chiftelutele una cate una
Se baga tava in cuptor si se lasa timp de 30 minute ,pana se rumenesc
Se pot consuma incepanad cu etapa croaziera in zilele de PL
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu