vineri, 8 mai 2015

APERITIVE PRIMAVARATICE

(ATAC,CROAIZERA ,CONSOLIDARE,STABILIZARE)

INGREDIENTE BILUTE TOFU;
1 cutie tofu in saramura
1 lingurita seminte de in 
1 lingurita seminte de susan

MOD DE PREPARARE;
Tofu se scurge bine de saramura si se sfaramiteaza 
Cu mainile se fac bilute si se ,,tavalesc,,prin semintele de in si susan

FOARTE SIMPLU DE FACUT SI SE CONSUMA INCEPAND DIN ATAC

INGREDINETE CHIFTELUTE:
3 legaturi de leurda(250 g)
500 g carne de vita tocata
1 ou 
sare ,piper,chilli
Carnea se amesteca cu oul,condimentele ,sarea
Leurda se spala si se toaca si se adauga peste carnea tocata de vita

Din compozitia obtinuta modelam chiftelutele cu mainile umezite(apa sau ulei de masline)
 In tava de la aragaz tapetata cu hartie de copt se pun chiftelutele una cate una 

Se baga tava in cuptor si se lasa timp de 30 minute ,pana se rumenesc 
Se pot consuma incepanad cu etapa croaziera in zilele de PL
POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu