(Croaziera,CN,Stabilizare)
Pentru aceasta rulada vom avea nevoie de doua foi de rulada si doua creme
Alba si neagra
Pentru foaia alba :
2 oua
2 linguri tarate de ovaz macinate
1 lingura tarate de grau
2 linguri tarate de ovaz macinate
1 lingura tarate de grau
1 lingura indulcitor
3 linguri iaurt degresat
1 lingurita esenta de vanilie
1 lingurita praf de copt
Crema alba:
200 ml lapte degresat
2 linguri amidon de porumb
1 lingura indulcitor
1 lingurita esenta de vanilie
Se pun toate ingredientele pe foc intr-o oala
Se fierbe compozitia pana se ingroasa
Foaia neagra:
2 oua
2 linguri tarate de ovaz macinate
1 lingura tarate de grau
2 linguri tarate de ovaz macinate
1 lingura tarate de grau
1 lingura indulcitor
3 linguri iaurt degresat
1 lingurita esenta de vanilie
1 lingurita praf de copt
1 lingura cacao
Crema neagra:
200 ml lapte degresat
2 linguri amidon de porumb
1 lingura indulcitor
1 lingura cacao
1 lingurita esenta de rom
La fel se procedeaza ca,si la cea alba
Se fierbe compozitia pana se ingroasa
Mod de preparare foaie alba:
Intr-un vas se amesteca toate ingredientele cu exceptia albusurilor
Albusurile se bat spuma tare cu mixerul sau la robot
Apoi se adauga in compozitia obtinuta anterior
Pe o foaie de copt in tava de la aragaz,se intinde compozitia ,netezand uniform
Timp de coacere 15 minute
La fel se procedeaza si cu cea neagra
Pe un prosop umed se pune fiecare rulada (dupa ce s-a luat hartia de pe ea)
Se ruleaza cu tot cu prosop si se da la rece timp de 10 minute
Dupa cele 10 minute de stat la rece
Punem pe masa sau pe o tava sau pe un platou ,foaia alba de rulada si o ungem cu crema alba de vanilie
Peste ea punem si foaia neagra si adaugam crema neagra de cacao
Se ruleaza rulada dubla si se da la rece
Dupa jumatate de ora sau pana in momentul servirii ,se scoate rulada si se feliaza
Eu am pus si putin topping de ciocolata
O bunatate fina si usor de preparat
Incearca si tu si sigur iti va placea
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu