marți, 28 aprilie 2015

PRAJITURA CU RUBARBA

Croaziera PL,Consolidare,Stabilizare Definitiva

Ingrediente:
2 oua plus 1 albus
4 linguri de tarate de ovaz macinate
4 linguri lapte praf degresat (eu am pus 1%)
100 g iaurt degresat(am pus pilos 0,1 %)
4 -5 tije de rubarba
1 lingurita praf de copt
1 lingurita esenta de lamaie sau coaja de lamaie
indulcitor dupa gust

Mod de preparare:
Spalam rubarba si o taiem in bucati de cca 2 cm pe care le amestecam cu putin indulcitor 
Intr-o tava  de silicon 
Punem rubarba bucatele si indulcitor 

Separam galbenusurile de albusuri si batem albusurile spuma tare cu mixerul
Amestecam intr-un vas separat galbenusurile cu iaurtul ,taratele ,laptele praf,coaja de lamaie sau esenta
praful de copt,indulcitor

Omogenizam bine ingredientele si integram cu paleta de silicon sau lemn albusurile spuma tare
Turnam compozitia in tava ce are rubarba la baza si punem la cuptorul preincalzit pentru 40 minute
Foarte buna
Trebuie sa o incerci 
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu