(Atac,Croaziera,Consolidare ,Stabilizare )
Ingrediente:
1 cutie branza tofu(eu am pus cu aroma de marar)
300 g file de curcan
1 lgt ulei de masline
Sare,praf de usturoi
200 ml apa
Patrunjel verde tocat( pentru decor)
Mod de preparare:
Se ia bucata de file de curcan si se intinde pe masa sau un blat de lemn(fund)
Branza tofu se sfaramiteaza si se presara peste foaie
Se ruleaza foaia si se leaga cu ata de jur imprejur obtinandu-se un cilindru indesat
Rulada se transfera intr-un vas pentru cuptor
Punem 200 ml apa , uleiul de masline si praful de usturoi
Punem 200 ml apa , uleiul de masline si praful de usturoi
Se acopera cu foaie de aluminiu si se baga la cuptor cca 30 de minute
Se ia folia de aluminiu de pe rulada si se mai lasa 10-15 minute pentru a se rumeni
Se ia folia de aluminiu de pe rulada si se mai lasa 10-15 minute pentru a se rumeni
Scoatem rulada din cuptor si se lasa la rece
Se scot atele ruladei si se feliaza
E foarte buna
Se presara patrunjel si se serveste rece
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu