Croaziera,Consolidare,Stabilizare
Ingrediente blat:
3 oua
1 lg gluten(daca nu ai nu pui)
2 lg lapte praf 0,1%
3 lg tarate de ovaz macinate
2 lg tarate de grau
4 lg iaurt degresat
1 1/2 lg cacao
1 lgt praf de copt
1 lgt esenta de rom
1 lgt indulcitor lichid
Crema:
400 g branza de vaci 0%
100 g crema de branza 0,2%
1 lgt esenta de vanilie
1 lgt esenta de lamaie
2 lgt indulcitor lichid
Mod de preparare blat:
Intr-un vas se amesteca galbenusurile cu celelalte ingrediente
Albusurile se adauga la sfarsit batute spuma tare
Se amesteca usor cu o spatula de lemn
Intr-o tava (am folosit tava de aragaz),tapetata cu hartie de copt se pune compozitia si se coace 20 minute
Intre timp se pregateste crema
Amestecate toate si se da la frigider pana ce blatul e racit
Pe blatul racit se intinde uniform crema de branza
E o prajitura rapida si simpla
Gustul ...e nemaipomenit de bun
Sigur iti va placea si ai sa o faci de en ori
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu