sâmbătă, 18 aprilie 2015

CHEC CU GOJI GLAZURAT

Se poate consuma in toate etapele incepand cu Atac,doar sa se respecte portia zilnica de tarate

Ingrediente pentru chec:
3 oua
2 linguri indulcitor pudra
2 linguri fructe goji
1 lingurita esenta de vanilie
6 linguri tarate de ovaz macinate
2 linguri crema de branza 0,2%
1/2 pliculet de praf de copt
un praf de sare

Pentru glazura:
3 linguri crema de branza 0,2%
1 lingura indulcitor
1 lingurita esenta de vanilie

Mod de preparare:
Fructele goji se pun in putina apa la inmuiat
Intr-un vas se amesteca galbenusurile cu indulcitorul si goji stoarse de apa in care au stat la inmuiat
Se adauga si celelalte ingrediente cu exceptia albusurilor
Acestea din urma se vor bate spuma si se vor adauga la compozitia rezultata anterior

Intr-o forma de chec tapetata cu hartie de copt sau de silicon
Se pune compozitia de chec
Coacere cca 40 de  minute la foc mediu

Dupa ce s-a scos din cuptor ,se lasa la racit
Glazura e foarte simpla de obtinut
Se amesteca toate ingredientele mentionate
Cand checul s-a racit bine se pune glazura
Se da la rece si se taie cand glazura s-a mai intarit putin

E super yummy!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu