Se poate consuma in toate etapele incepand cu Atac,doar sa se respecte portia zilnica de tarate
Ingrediente pentru chec:
3 oua
2 linguri indulcitor pudra
2 linguri fructe goji
1 lingurita esenta de vanilie
6 linguri tarate de ovaz macinate
2 linguri crema de branza 0,2%
1/2 pliculet de praf de copt
un praf de sare
Pentru glazura:
3 linguri crema de branza 0,2%
1 lingura indulcitor
1 lingurita esenta de vanilie
Mod de preparare:
Fructele goji se pun in putina apa la inmuiat
Intr-un vas se amesteca galbenusurile cu indulcitorul si goji stoarse de apa in care au stat la inmuiat
Se adauga si celelalte ingrediente cu exceptia albusurilor
Acestea din urma se vor bate spuma si se vor adauga la compozitia rezultata anterior
Intr-o forma de chec tapetata cu hartie de copt sau de silicon
Se pune compozitia de chec
Coacere cca 40 de minute la foc mediu
Dupa ce s-a scos din cuptor ,se lasa la racit
Glazura e foarte simpla de obtinut
Se amesteca toate ingredientele mentionate
Cand checul s-a racit bine se pune glazura
Se da la rece si se taie cand glazura s-a mai intarit putin
E super yummy!
Ingrediente pentru chec:
3 oua
2 linguri indulcitor pudra
2 linguri fructe goji
1 lingurita esenta de vanilie
6 linguri tarate de ovaz macinate
2 linguri crema de branza 0,2%
1/2 pliculet de praf de copt
un praf de sare
Pentru glazura:
3 linguri crema de branza 0,2%
1 lingura indulcitor
1 lingurita esenta de vanilie
Mod de preparare:
Fructele goji se pun in putina apa la inmuiat
Intr-un vas se amesteca galbenusurile cu indulcitorul si goji stoarse de apa in care au stat la inmuiat
Se adauga si celelalte ingrediente cu exceptia albusurilor
Acestea din urma se vor bate spuma si se vor adauga la compozitia rezultata anterior
Intr-o forma de chec tapetata cu hartie de copt sau de silicon
Se pune compozitia de chec
Coacere cca 40 de minute la foc mediu
Dupa ce s-a scos din cuptor ,se lasa la racit
Glazura e foarte simpla de obtinut
Se amesteca toate ingredientele mentionate
Cand checul s-a racit bine se pune glazura
Se da la rece si se taie cand glazura s-a mai intarit putin
E super yummy!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu