vineri, 3 aprilie 2015

APERITIV CU CARNE TOCATA

(Atac,Croaziera,CN,Stabilizare)

Ingrediente aluat:
4 lg tarate de ovaz
2 lg tarate de grau
1 lg drojdie uscata
1 iaurt(150 ml)
sare


Umplutura:
300 g carne tocata de pui
3 catei de usturoi pisati
1 ou
4 fire de patrunjel verde tocat
1 fir de ceapa verde
sare
piper
cimbru

Preparare aluat:
Intr-un bol se amesteca toate ingrediente 
Se lasa deoparte 10 minute
Apoi ,intr-o tava /forma de silicon sau tapetata cu hartie de copt
Se pune 1/2 din compozitie de aluat si peste se adauga umplutura
Adaugam si cealalta jumatate de aluat ramas si netezim pe toata suprafata ,acoperind toata umplutura

Se  baga tava in cuptor 
Timpul de coacere va fi 30 minute
Foarte usor de preparat si foarte gustoasa

POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu