sâmbătă, 4 aprilie 2015

MIC DEJUN CU GOJI

,,Bucura-te de viata,bucura-te,dar cu moderatie"!
Simplu si delicios
Se consuma incepand din Atac!


INGREDIENTE:
  • 1/4 litru lapte 0,1%
  • 3 lg tarate de ovaz
  • 1 lgt esenta de rom
  • 1 lgt esenta de vanilie
  • 1 lgt fructe goji
  • 1 lgt indulcitor lichid

MOD DE PREPARARE:

  • Intr-un bol se pun goji la inmuiat cu putina apa calduta,indulcitor si esenta de rom
  • Laptele se fierbe
  • Se da de pe foc si se adauga tarata in ploaie amestecand cu telul manual
  • Il punem iarasi pe foc si fierbem tarata cu laptele ,amestecand continuu sa nu se prinda
  • Cand observam ca s-a ingrosat ,il luam de pe foc si adaugam esentele si indulcitorul
  • Goji se scurg de apa in  care au stat la inmuiat si se pun deasupra taratelor
In Atac ,il consumi in doua zile pentru ca,doza zilnica de tarate este de 1,5 lg/zi


O idee minunata pentru diminetile Dukan


Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu