vineri, 3 aprilie 2015

MAGDALENE

(Croaziera,CN,Stabilizare)


Ingrediente:
2 oua
4 lg amidon
1 plic praf de copt
4 lg lapte praf
4 lgt indulcitor lichid
1 lgt esenta de lamaie
1lgt esenta de rom
1 lgt esenta de vanilie
1 lgt cacao


Mod de preparare:
Intr-un vas se pun ouale si se bat cu o furculita
Apoi se adauga amidonul si se amesteca
Adaugam praful de copt si laptele praf
Amestecam cu telul 

Punem 3 lgt indulcitor
Amestecam bine cu telul

Pregatim doua boluri(unul cu compozitie alba si unul va fi cu compozitie neagra)
Jumatate din compozitie o amestecam cu 1 lgt cacao si 1 lgt indulcitor
In forme de silicon sau inox etc
Se pune  1 lg compozitie alba  si peste 1 lg din compozitia neagra

Procedam astfel pana terminam compozita din ambele boluri
Magdalenele se dau la cuptor  15 minute
Nemaipomenit de bune si aromate
Incearca-le si tu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu