(Croaziera,CN,Stabilizare)
Ingrediente:
2 oua
4 lg amidon
1 plic praf de copt
4 lg lapte praf
4 lgt indulcitor lichid
1 lgt esenta de lamaie
1lgt esenta de rom
1 lgt esenta de vanilie
1 lgt cacao
Mod de preparare:
Intr-un vas se pun ouale si se bat cu o furculita
Apoi se adauga amidonul si se amesteca
Adaugam praful de copt si laptele praf
Amestecam cu telul
Punem 3 lgt indulcitor
Amestecam bine cu telul
Pregatim doua boluri(unul cu compozitie alba si unul va fi cu compozitie neagra)
Jumatate din compozitie o amestecam cu 1 lgt cacao si 1 lgt indulcitor
In forme de silicon sau inox etc
Se pune 1 lg compozitie alba si peste 1 lg din compozitia neagra
Procedam astfel pana terminam compozita din ambele boluri
Magdalenele se dau la cuptor 15 minute
Nemaipomenit de bune si aromate
Incearca-le si tu!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu