joi, 2 aprilie 2015

"COPAN DE PUI"

(Croaziera)

Ingrediente:
2 bucati de piept de pui(sau 5 pulpe dezosate)
1 ou
2 linguri crema de branza
1 lg amidon
1 praf de sare
2 linguri tarate de ovaz macinate


Mod de preparare:
Se pune carnea de pui la fiert(piept sau pulpe)
Dupa ce s-a fiert,vom avea nevoie de doua boluri
In unul vom pune carne de pui taiata fasii
Si in celalalt carne de pui cu condimente:
(1 varf de cutit boia de ardei
1 varf de cutit chilli
1 varf de cutit sare)


Pentru ,,aluat"vom folosi bolul cu carne necondimentat

Continuam 
Oul batut bine  cu o furculita

Il punem peste carnea de pui 
amestecam

punem si crema de  branza
amestecam
adaugam si amidonul cu sarea

Omogenizam bine compozitia
Vom obtine un aluat

Cu mainile umezite luam o bucata de aluat de marimea unui ou de gaina

Facem o gaura pe mijloc

Cu o lingurita luam din fasiile de pui condimentate(bolul 2)

Incepem sa adunam aluatul pentru a acoperi umplutura
Dandu-i forma de copan

Copanul obtinut,il dam prin tarate de ovaz macinata

Il rostogolim prin tarate

Pregatim tava de aragaz tapetata de hartie de copt
Asezam copanele 

Unul cate unul pe foaia de copt
Introducem tava in cuptor la foc mediu
Timp de coacere 30 minute

Un aperitiv foarte bun

Super bun si satios

Daca ti-a placut acest preparat ,lasa un mesaj
Multumesc!

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu