(Croaziera)
Ingrediente:
2 bucati de piept de pui(sau 5 pulpe dezosate)
1 ou
2 linguri crema de branza
1 lg amidon
1 praf de sare
2 linguri tarate de ovaz macinate
Mod de preparare:
Se pune carnea de pui la fiert(piept sau pulpe)
Dupa ce s-a fiert,vom avea nevoie de doua boluri
In unul vom pune carne de pui taiata fasii
Si in celalalt carne de pui cu condimente:
(1 varf de cutit boia de ardei
1 varf de cutit chilli
1 varf de cutit sare)
Pentru ,,aluat"vom folosi bolul cu carne necondimentat
Continuam
Oul batut bine cu o furculita
Il punem peste carnea de pui
amestecam
punem si crema de branza
amestecam
adaugam si amidonul cu sarea
Omogenizam bine compozitia
Vom obtine un aluat
Cu mainile umezite luam o bucata de aluat de marimea unui ou de gaina
Facem o gaura pe mijloc
Cu o lingurita luam din fasiile de pui condimentate(bolul 2)
Incepem sa adunam aluatul pentru a acoperi umplutura
Dandu-i forma de copan
Copanul obtinut,il dam prin tarate de ovaz macinata
Il rostogolim prin tarate
Pregatim tava de aragaz tapetata de hartie de copt
Asezam copanele
Unul cate unul pe foaia de copt
Introducem tava in cuptor la foc mediu
Timp de coacere 30 minute
Un aperitiv foarte bun
Super bun si satios
Daca ti-a placut acest preparat ,lasa un mesaj
Multumesc!
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu