Ingrediente:
500 g branza de vaci 0% grasime
3 linguri tarate de ovaz macinate
3 oua
2 linguri fructe goji
2 linguri indulcitor pudra
1 lingurita ulei de masline
un praf de sare
Mod de preparare:
Branza de vaci se mixeaza cu indulcitorul
Fructele goji se pun la inmuiat in apa calda si 3 picaturi esenta de rom
Se separa ouale si se adauga galbenusurile peste branza,amestecand bine,apoi se pune si tarata
Se bat albusurile spuma cu un praf de sare.Se scurg fructele goji de apa si se adauga in compozitia cu branza.
Se pune spuma de albus peste amestecul cu branza
Se amesteca usor si se toarna compozitia intr-o forma de silicon sau o alta tava tapetata cu hartie de copt
Se niveleaza si se lasa la cuptor 20 de minute
O bunatate gata in 20 minute
Yummy yum!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu