duminică, 5 aprilie 2015

CHIFTELE LA CUPTOR

(Atac,Croaziera,CN,Stabilizare)

Ingrediente:
500 g carne tocata de pui
5 galbenusuri
1 lgt ulei de masline
1 ceapa uscata tocata 
1 legatura patrunfel verde tocat
3 fire marar proaspat pentru decor
piper,sare,chilli,praf de usturoi,boia de ardei dulce

Intr-un vas se pune carnea tocata
Se adauga cepapa tocata,patrunjelul verde tocat,uleiul de masline
condimentele
Se amesteca toate
Cu mainile umezite luam din compozitie si facem mingiute
Apoi facem cate o gaura pe mijloc la fiecare mingiuta
Punem cate un galbenus de ou in fiecare gaurica
Uitati pasii :
Tava mea e din silicon
Poti folosi si tava de la aragaz 
25-30 minute e timpul de coacere

Super bune
yummy yum!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu